Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ki mennyit szenvedett bölcsess...

Ki mennyit szenvedett bölcsességfog műtét után?

Figyelt kérdés

Nekem klinikán vették ki, mind a 4-et altatásban.

Az összes a csontban volt.

Most lesz 1 hete, de még mindig borzalmas.

Más is így volt vele?

A szájzárról nem is beszélve.

2019. dec. 11. 05:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
Nekem is így nőtt a 2 alsó, az egyiket kb 5mp alatt kiszedte, a másik azért volt vagy 10p. Fájni kicsit csak aznap fájtak, az elsővel másnap mintha mi sem történt volna, a másodikkal feldagadt a fejem és min. 2 hétig szájzáram volt, a varratot sem tudta rendesen kiszedni az orvos. Csak az arcom fájt éritésre, a fog helye nem
2019. dec. 11. 14:04
 12/25 anonim ***** válasza:

#9 neked akkor mázlid van, nekem is látszik hogy elkezdte az egyik tolni a fogaimat, de szerencsére az egyik 6osomat még évekkel azelőt kivették, így annak a helyére van bedőlve a többi fogam

(#11)

2019. dec. 11. 14:07
 13/25 anonim ***** válasza:

Nekem nyolc hónapja vették ki, még most is vannak fájdalmaim. Műtét után pedig egy hétig én felkelni sem bírtam segítség nélkül..

És van még egy fekvő fogam szintén bent a csontban.

2019. dec. 12. 07:03
 14/25 A kérdező kommentje:

Én ma mondhatom el először, hogy jobban vagyok. Ma már ki tudok mozdulni a szobából, de az eleje nekem nagyon rossz volt.

Amúgy ha már csak 1 fog van ami fekszik általában azt nem is szokták kiműteni, tesomnak is 3 bölcsességfogát műtötték a 4-sem áll túl jól, de már nincs nála helyhiány és mivel nem panaszos az megmaradt neki.

2019. dec. 12. 07:06
 15/25 anonim ***** válasza:
14: Akkor jó.:)
2019. dec. 13. 06:08
 16/25 anonim ***** válasza:

12: És milyen az, hogy bedőlt? 7-es, 8-as ferde?...

Nem megy a helyére, előbbre?

2019. dec. 13. 06:09
 17/25 A kérdező kommentje:

nem felfelé nő, hanem 90 fokot elfordulva általában a fogak felé fordulva, tolva ezzel össze az egész fogsort.

Tehát nem függőlegesen áll, mint a többi, hanem vízszintesen

Általában röntgennel lehet csak kimutatni

2019. dec. 13. 06:42
 18/25 anonim ***** válasza:
#12 vagyok, nem ment a 6os helyére, csak a röntgenen látszik, hogy ferde a 7-8as
2019. dec. 13. 09:19
 19/25 anonim ***** válasza:

18: És akkor megmaradt a foghíj és így is fog maradni? Mikor húzták ki? Helyremehet még?

(Gondolkodtam azon, hogy a hetest kéne kiszedni és akkor a nyolcas talán a helyére menne, de azt mondta egy orvosom, hogy az nem valószínű, hanem inkább be fog dőlni.)

2019. dec. 13. 16:32
 20/25 anonim ***** válasza:
17 éve szedték ki a 6ost kb, kétlem, hogy a helyére menne más. Engem nem zavar az a lyuk, nem is látszik
2019. dec. 13. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!