Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mitől lehet zöldes színű...

Mitől lehet zöldes színű elszíneződés a fogtömés alatt?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Októberben lett tömve két örlőfogam, alsó 6-os,7-es. Az egyik korábban már tömött volt, 15 éves fehér tömés volt benne. Ma este fogmosásnál a 6-os belső oldalán a fogíny és a fog találkozásánál enyhe fájdalmat éreztem, ezért erős fénnyel világítva benéztem a számba, hátha rájövök mi okozza az érzékenységet. Erre nem jöttem rá,de mindkét tömés alatt zöldes elszíneződéseket látok. Ez mitől lehet? Sos vissza kellene menni a fogorvoshoz, esetleg ez normális? Illetve a fájdalom amit fogmosás közben éreztem, mitől lehetett? Köszönöm szépen!
2019. dec. 6. 23:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Beszuvasodott a tomes alatt a fogad. Ujra kell tomni vagy gyokerkezelni kell.
2019. dec. 7. 13:36
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ... Ez borzasztó...
2019. dec. 7. 16:04
 3/5 anonim ***** válasza:
Nekem is volt ilyen fogam, ami nem lett rendesen kitakaritva, es beszuvasodott. Gyanus, hogy van egy ilyen fogam ujra, mert sajog.
2019. dec. 7. 16:21
 4/5 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy mit szóljak... Főleg, hogy mind a kettő ilyen lett... Egy nagyon jó nevű, budapesti fogászaton csináltattam és azt mondta a fogorvos, hogy sok gyógyszert tett alá, bár nem tudom, hogy ez számít-e...

Attól tud alászuvasodni ami ottmaradt a tisztítás ellenére, vagy lehetséges, hogy nem zár rendesen a tömés?

Illetve ez normális dolog (gyakran előfordul) vagy a fogorvos hibája?

2019. dec. 7. 16:30
 5/5 A kérdező kommentje:
Ha esetleg valaki meg ideteved:szerencsere csak maga a tomes szinezodott el, a fogorvos szerint valamilyen eteltol
2020. febr. 1. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!