Miér sárgák a fogaim?
Tehát akkor sajnos fogíny gyulladásom van?
Elmegyek a fogorvoshoz ott leszedik a fogkövemet,lejjebb megy a gyulladás,és akkor lehet hogy pár árnyalattal fehérebbek lesznek a fogaim?
Illetve ha még most időben megyek,akkor nem okozhanak fog kiesést?
Visszahúzódhat, elsorvadhat a fogíny, amitől kieshetnek a fogak. Ha ilyen állapotban lennének a fogaid, azt valószínűleg éreznéd.
Túl vastag fogkő és kezdődő ínysorvadásnál a fogkő leszedése után előfordulhat, hogy ideiglenesen mozognak a fogak, addig amíg nem regenerálódik az íny.
De nem vagyok szakértő, csak ezt olvastam a rendelői prospektusokban :D
Illetve most néztem képeket,mind a fogkőről és az ínygyulladásról,és nekem azért szerencsére nem olyan rossz állapotúak-az ínyem például rózsaszín,amit meg írtam ott egy picit pirosabb-(nem mentegetőzésből mondom,megcsinálatom,hamár eddig olyan hülye voltam hogy nem kezdtem vele semmit)
De gondolom még az olyan rosszakat is meg lehet csinálni,úgyhogy most egy picit megnyugodtam,mer azt hittem hogy nagyon nagy a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!