Iskolafogorvos ha kezelést ír fel az az én felelősségem, hogy megjelenek e rajta vagy sem?
Iskolafogászaton voltunk tegnap és kaptam egy papírt, melyre rá van vésve, hogy 3 lyukas fogam van és mondta, hogy el kell menni a fogorvosomhoz...
Nekem ugyebár rengeteg tömött fogam van és régen nagyon megszenvedtem velük így azt mondtam, hogy többet nem megyek...
Ha ezt a papírt eltépem és kidobom az a saját felelősségem vagy a fogorvosé, hogy nem a szülőnek adta ezt a papírt? Mert ha mondjuk nálam eltűnik a papír és a fogammal is történik a későbbiekben valami akkor egy pert szívesen megindítanék ellenük:=) (még pénzt is nyernénk vele)
Mit gondoltok?
Perelj csak, hajra! Lesz penz, tyuhajja, lehet venni belole ajfont, fuxot, cigit!
Hogy kozben senki nem megy masfel meternel kozelebb mert buzlik a szad a rohado fogaidtol, mint a pocegodor? Hogy a szuvasodastol meg az inysorvadastol kiesnek a fogaid? Kit erdekel, van love! Az a lenyeg, ha' nem? Ha' nehogyma' ne?!
Fú de hülye vagy te apám. Ugye ezt a peres dolgot nem gondoltad komolyan?
Nyitott ablaknál ne aludj nehogy ellopjanak. :D Bár ettől nem kell félni.
Amúgy meg hagyjad csak, rohadjanak ki a fogaid meg gyulladjon be és legyen tőle akármilyen problémád.
Arról még nem hallottál hogy fogorvost kéne váltani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!