Beütöttem al állam. Bal oldalon fáj az állkapcsom ha kinyitom, ha rágok stb. Már a fülembe is sugároz. Valami tornát ajánlani amivel vissza állíthatom a helyére?
Figyelt kérdés
Ezt a neten találtam: Dugja be mindkét mutatóujját a fül hallójáratába úgy, hogy az ujjak előre, az arc felé nézzenek. Lassan nyissa ki a száját. Amennyiben azt érzi, hogy a két ízület különböző módon mozog, akkor forduljon szakemberhez.
Namármost nekem amelyik fáj oldalon nem is mozog az a kis bütyök vagy csak nagyon minimálisan és már kezd nagyon fájni és érzem hogy vissza kéne kattanjon a helyére az állkapcsomnak. Tudtok valami jellegzetes mozdulatot ami visszaugrasztaná? nem találtam a neten semmit. Köszi előre is!
2019. nov. 28. 15:42
1/5 anonim válasza:
Jesszusom, el is repedhetett az állcsontod, röntgen esetleg?
2/5 anonim válasza:
Irány a traumatológia! Torna helyett röntgen.
3/5 anonim válasza:
Jellegzetes mozdulatot?! És mi van ha nem vissza ugrasztod, hanem kiakasztod az állkapcsod? Mi van ha eltört, és elmozdítod a törést? Ne a neten találtakkal kísérletezz, hanem menj be a kórházba!
4/5 anonim válasza:
Bakker! Te magad írtad le: "Amennyiben azt érzi, hogy a két ízület különböző módon mozog, akkor forduljon szakemberhez."
Mégis mire vársz még?
5/5 A kérdező kommentje:
Hu most megjisztettetek. Ennyire komoly lenne? Nem volt nagy ütés nem törött el biztosan. Mások is leírtak neten olyan mintha megnyúlt volna ott az ízület vagy mikor félre lépsz és faj a bokad. Nem terveztem orvoshoz menni ilyennel. De úgyis el fogok ha nem múlik el. Most van egy hete hogy fáj :(
2019. nov. 29. 04:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!