Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fájnak a fogaim és az állkapcs...

Assassins creed kérdése:

Fájnak a fogaim és az állkapcsom de nem tudom mitől?

Figyelt kérdés
Kb másfél hónappal ezeleőtt volt vakbél gyulladásom amitől egész nap hánytam szerintem amiatt kezdődött az egész. Az utóbbi időkbe pedig rendszeresen kisebb nagyobb szünetekkel(1-2 hét) elkezd fájni a bal oldali alsó és felső fogaim. Kb 3 hete elmentem fogorvoshoz elmondtam a panaszaim de nem latott semmit. Azt mondta lehet a sok hányás lemarta a zománcot és ezért olyan fogkrémet használjak ami érzékeny fogakra van, vettem is olyat enyhült a fájdalom de most megint elkezdett fájni baloldalt alul és már az állkapcsom is.

2019. nov. 26. 19:59
 1/4 A kérdező kommentje:
És baloldalt érzékenyek is a fogaim hidegre és melegre egyaránt.
2019. nov. 26. 20:01
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem is a fogaim hanem inkább az ínyem fáj szerintem, az a baj hogy nem tudom megállapítani olyan mintha az egész bal oldali rész fájna egyszerre
2019. nov. 26. 20:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem vagy megfazva vagy nincs arcureggyulladasod? Nekem ugyanez volt par hete, aludni se birtam ugy sajgott az egesz felso fogsorom. Olyan volt, mintha az allkapocs csontom fajt volna. Fogorvosok nem talaltak semmit. Par napra ra az azonos oldali ful alatti nyirokcsomom bedurrant. Szoval valami lappangott bennem.
2019. nov. 26. 20:29
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem szerencsére.
2019. nov. 26. 20:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!