Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogy van ez? :S (Fogszabályozá...

Hogy van ez? :S (Fogszabályozás/Foghúzás)

Figyelt kérdés

Nekem azt mondta a fogorvosom, hogy felül kell húzni 2 fogamat a fogszabályozáshoz.

De én ezt most abszolút nem értem... Ha felül húznak 2 fogat és alul nem, akkor az azt jelenti, hogy alul 2-vel több fogam lesz, mint felül? És az alul megmaradt hátsó (2 ép fognak) nem lesz 'párja',mivel felül kihúzták, ezáltal nem illeszkedik semmire? V. ha felül húzni kell akkor alul is?

Akinek mondjuk alul is és felül is húznak, keskenyebb lesz emiatt az álkapcsa? Megmarad a régi arcforma? Mosolygáskor az állcsontnál nem látszik egy kis 'heg' az arcon , ami az 'egykori' fogeltávolítás miatt keletkezett?

Mit tudtok erről?

Lécci segítsetek, én nagyon félek...:S

2010. júl. 18. 13:52
 1/3 anonim ***** válasza:
46%
Bocsi, nincs kedvem leírni az egészet hogy hogyan van, pedig én már átestem rajta, de te nagyon buta vagy.
2010. júl. 18. 13:57
 2/3 anonim ***** válasza:
48%

Istenem a fogaknak semmi köze az arccsonthoz. Olvass utána. Nem lesz heg,ohgy lenne Biológia 1-es

Pontosan azért húzza ki a felsőt, hogy szépen egymásra illeszkedjenek. Nem nem kell alul is húzni. bízz a dokidban. Egyet ne engedj rágó fogat kihúzni. Inkább a 4-eseid mnit a 6-osok.

2010. júl. 18. 13:59
 3/3 anonim válasza:
azért húznak ki neked kettőt, hogy rendesen illeszkedjenek, nekem a két felső bölcsességfogamat kell majd kihúzni, mert azok ha kinőnének, előretolnák ismét az egészet;)
2010. aug. 3. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!