3dOrtho láthatatlan fogszabályozásról van valakinek tapasztalata?
Én is vacillálok még, de eddig mindegyik habozásra késztet.
Smilezor oldalát láttam, de a visszajelzések nem győztek meg.
- 2 negatív vélemény
- 3 pozitív vélemény
- 1 db "ismerőseim szerint jó"...
- 4 db olyan, ami pár óra eltéréssel született, valszeg az alkalmazottak vagy a baráti kör írta
Ha az értékelhető véleményeket nézzük, ez egy erős 60%.
Mosolykészítő: sablonosan összedobott „veddmeggyorsan!!!” weboldal, a „Mit mondanak az ügyfeleink?” részben stockfotók lorem ipsum-szöveget mondanak fel, legalább ezt kivehette volna a tulaj (a munkájára is ilyen igényes?) Facebookon visszajelzés semmi
Mosolygyár: jó visszajelzések, de folyamatosan hirdetik olcsón a Bónuszbrigádon, nem tudom ezt hova tenni
2 ismerősömnek volt a 3dortho -nál láthatatlan fogszabija. Nekik nagyon szép lett. Nekem 7 hónap lett a kezelésem a terv szerint és elégedett vagyok a végeredménnyel.
300e ft-ért benne volt minden alsó és felső sin. A végén a helybentartokat is megkaptam.
Nekem bevált ez a sínes történet és örülök, hogy őket ajánlották! Még olyan is volt, hogy elhagytam egy sínt, de ingyen pótolták.
Sajnos az ajándék fogfehérítés akciórol lemaradtam és nem tudtam rávenni őket, hogy mégis adjanak.
Kompletten az egész benne volt, minden konzultáció meg ilyenek? Melyik városban voltál?
Most már tényleg belevágok ennyi halogatás után :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!