Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogszabályozó szakorvosok...

Fogszabályozó szakorvosok Szombathelyen? :S

Figyelt kérdés
Szombathelyen/környékén tudtok mondani nekem fogszabályozó orvosokat, akit már esetleg ismertek és jó véleményetek van róla?
2010. júl. 18. 12:14
 1/10 anonim ***** válasza:
Kiss Péter:D tök jó fej 3 évig jártam hozzá
2010. júl. 18. 14:39
 2/10 anonim válasza:

Én csőtörtökön megyek Dr. Csányi Ágneshez, egyelőr emég nem tudok választ adni :)

Előző: A Smile House Dental-ban dolgozó? :)

2010. okt. 24. 16:53
 3/10 anonim ***** válasza:

Kiss Péter tényleg nagyon jó, évek óta járok hozzá, egy fogtömésre is több, mint fél órát szán, nagyon precíz.

Fogszabályzási tanácsadáson is voltam nála, készült lenyomat, röntgen és őszintén megmondta, mit és hogyan tud javítani a fogsoromon, milyen technikával mennyiért, nem akart feleslegesen százezrekkel lehúzni, sőt még azt is megjegyezte, hogy szerinte nem túl nagy a probléma a fogaimmal, így nem is biztos, hogy érdemes fogszabályozóval szenvednem. :)

2011. jan. 3. 10:59
 4/10 anonim válasza:
Kiss Péternél mennyibe kerül ? Köszi
2011. máj. 14. 22:16
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem ott a rendelőben most konkrétan Laki Zsuzsanna csinálja a fogszabályzást, mert amikor tudok járni (péntek) akkor csak ő ért rá. De Kiss Péter árai is gondolom hasonlóak.

Itt vannak az árak kb:

[link]

Nekem külső amit ajánlottak, az pl 100 000 volt, plusz havi 4-5000 forint a kontroll díj. Amit végül választottam az belső fogszabi 12 fogon, az 150 000 ft volt. Szintén havonta még kontrolldíj.

2011. máj. 16. 21:12
 6/10 anonim válasza:

ezer köszönet, szerintem ez elég jó árnak számít, pláne a 150e a belsőért!

És azt nem tudod, hogy a külső 100e az porcelán ?

Én nyáron szeretnék menni, és valószínű nekem is csak a péntek lesz jó, mert Pesten tanulok.

2011. máj. 17. 20:27
 7/10 anonim ***** válasza:
Hát amit nekem mutatott külsőt, az nem porcelán volt, de nem is az a megszokott fémes fogszabi, hanem valami újabb fajta, egész szépen nézett ki. És azt mondta hogy max 6-8 hónapig kellene viselnem, mert olyan gyorsan dolgozik, és egyáltalán nem lesz fájdalmas. (De győzött a hiúság, úgyhogy a belsőt választottam, ezzel viszont 18 hónap, viszont szintén semmi fájdalom, csak az első héten volt rossz, most már húzások után se az, mert ez meg nagyon lassú technika, és ezért nem fáj, de a hatása mégis látszik már most :).)
2011. máj. 19. 23:34
 8/10 anonim ***** válasza:

Előző hozzászóló vagyok:

Egyébként volt még a polcon több fajta is, csak nekem ezt a kettőt ajánlotta a mintavétel után. Szóval szerintem van porcelán is. :)

2011. máj. 19. 23:37
 9/10 ikerencsi válasza:
Kiss Péter milyen napokon rendel?:3
2014. júl. 19. 22:20
 10/10 anonim válasza:
nem tudom pontosan, h melyik napokon, de az tuti, h kedd délelőttönként rendel.:)
2015. jan. 26. 23:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!