Fogszabályozó szakorvosok Szombathelyen? :S
Én csőtörtökön megyek Dr. Csányi Ágneshez, egyelőr emég nem tudok választ adni :)
Előző: A Smile House Dental-ban dolgozó? :)
Kiss Péter tényleg nagyon jó, évek óta járok hozzá, egy fogtömésre is több, mint fél órát szán, nagyon precíz.
Fogszabályzási tanácsadáson is voltam nála, készült lenyomat, röntgen és őszintén megmondta, mit és hogyan tud javítani a fogsoromon, milyen technikával mennyiért, nem akart feleslegesen százezrekkel lehúzni, sőt még azt is megjegyezte, hogy szerinte nem túl nagy a probléma a fogaimmal, így nem is biztos, hogy érdemes fogszabályozóval szenvednem. :)
Nekem ott a rendelőben most konkrétan Laki Zsuzsanna csinálja a fogszabályzást, mert amikor tudok járni (péntek) akkor csak ő ért rá. De Kiss Péter árai is gondolom hasonlóak.
Itt vannak az árak kb:
Nekem külső amit ajánlottak, az pl 100 000 volt, plusz havi 4-5000 forint a kontroll díj. Amit végül választottam az belső fogszabi 12 fogon, az 150 000 ft volt. Szintén havonta még kontrolldíj.
ezer köszönet, szerintem ez elég jó árnak számít, pláne a 150e a belsőért!
És azt nem tudod, hogy a külső 100e az porcelán ?
Én nyáron szeretnék menni, és valószínű nekem is csak a péntek lesz jó, mert Pesten tanulok.
Előző hozzászóló vagyok:
Egyébként volt még a polcon több fajta is, csak nekem ezt a kettőt ajánlotta a mintavétel után. Szóval szerintem van porcelán is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!