Szuvasodás kezdődött a fogamon? HELP?
Jobb oldalon felül az utolsó előtti nagy fogam közepén pici pontot véltem felfedezni.
most először ma este éreztem valamit a fogamnál mintha érzékeny lenne picit, vagy nemtudom, olyan furcsa érzés volt és megnéztem hogy mi is a helyzet .
és látom hogy van egy kis fekete pötty a fogam közepén.
mit lehet azzal tenni fogorvos nélkül? pedig mosom rendszeresen a fogaimat. miért történik mégis ez?
próbálgattam kapargatni hegyes fogpiszkálóval de nem jön le, szóval nagy valószínőséggel mondom hogy szuvas a fogom, bár nem biztos. egy nagyon apró pötty mint egy golyóstoll hegye.
az összes többi fogam nagyon szép...
segítsetek kérlek.
egyéni adottság. Az emberi fogazat genetikailag nem 40-50 évre van tervezve, pláne nem, hogy eredetileg nem tömény cukor meg egyéb anyagokkal való érintkezésre lett kitalálva.
A rendszeres fogmosás sem mindig véd. Menj fogorvoshoz...
Megkeresed apukád legkisebb fúrófejét és beleteszed a fúrójába, kifúrod a fogad, majd gipszet tömsz bele (esetleg betont).
Istenem, mit lehetne szerinted otthon csinálni? Menj fogorvos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!