Fogszabályozás otthon?
Figyelt kérdés
Olyan kérdésem problémám lenne , hogy lassan egy éve hogy vettem kivehető fogszabit.Viszont a dokim csak pénteken rendel vidéken és van mikor pénteken sem. 4 hónapja lassan hogy vissza kellett volna mennem hogy meghúzza a fogszabit.De vagy nem volt rá pénzem ,vagy időm pénteken hogy leautazzam vagy ő nem volt. És ez így megy azóta. Most megelégeltem és annyira idegesített hogy 3 hónapja a semiért viselem itthon hogy este meghúztam magamnak és állítottam be. (láttam hogy hogy csinálja a doktornő) de félek ,hogy rosszat teszek. ? Elronthatom még jobban a fogaimat? Van olyanra esély ,hogy másik dokihoz járjak Pesten? Köszönöm előre is a válaszukat!2010. júl. 17. 20:07
1/3 anonim válasza:
sztem magadnak ne húzd mert nem tudod h mennyit kell!!még az kell h vmit elronts.másik dokihoz mehetsz nyugodtan,megmondod h elköltöztél és messze van az elözö.
2/3 anonim válasza:
nehogy magadnak állítgasd!
azt a doki tudja, hogy mennyit kell meg merre, az enyém mindig mondogatta, hogy ha nagyon hallgatna, az azért van, mert számol közben... szóval nem csak úgy találomra hajlítgatják a drótot...
3/3 Zsolt1023 válasza:
Ne húzd meg magadnak, mert legrosszabb esetben akár a fogaid ki is hullhatnak. Van egy meghatározott nagyságú mozgatási fázis, amit egy lépés nem szabad hogy meghaladjon.
Egyébként, ha váltani akarsz, akkor már létezik otthoni fogszabályozási kezelés is. www.fogszabalyozas-otthon.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!