Van olyan, aki nem jár fogorvoshoz, mert szégyenli a fogait?
Azontúl, hogy nincs pénzem... A körzetis meg egy nagyképű, 3-4 hetes időpintokkal és el is cseszett pár fogamat...
Sajnos sárgák, meg most a bölcsességfogaim is mind lyukasak, pedig alig nőttek ki.
Plusz csálék is.
"én nem járok mert félek hogy mit mondana, elég sok rossz fogam van és fogkövem is :( elég mogorva itt a fogorvos"
Hallgass a 10-es válaszolóra.
Az én fogorvosom nem mogorva volt, hanem durva és agresszív. Én is megfogadtam, hogy többet nem megyek fogorvoshoz.
Később kezdődtek a bajok. Egy kis huzattól már napokig fájt a fogam és szedtem inkább a fájdalomcsillapítókat, minthogy elmenjek fogorvoshoz. Aztán elkezdtek töredezni.
Majd egyszer előjött az a bizonyos fájdalom, amit a 10-es is írt, hogy már a fájdalomcsillapító sem segített (szerencsére nem karácsonykor). Másnap kértem időpontot egy mindenki által dicsért fogorvoshoz. Csinált egy röntgenképet és csak sorolta a számokat (persze egy kukkot sem értettem belőle). Aztán kezembe adott egy beutalót egy szájsebészetre. Nagy szerencsémre másnap reggelre kaptam időpontot, viszont az éjszaka már nagy szenvedés volt.
Rettegve ültem be másnap a székbe a korábbi tapasztalatok miatt, de vigyorogva álltam fel. Később volt még pár találkozásunk, de olyan volt a doki, hogy kb 2 percig tartott a kezelés varrással együtt. Aminek ki kellett jönnie, az kijött.
Most élvezem, hogy nyugodtan tudok rágni, nincs fájdalom.
De a dolog itt nem állt meg. Most a fogorvoshoz kapok bérletet és mentjük amit lehet. Ha megvan jöhetnek a pótlások.
Hogy mennyi lesz a számla végösszege? Nem tudom, de nem is lényeg. Ha már az emberekkel nyugodtan tudok beszélgetni esetleg kamera elé merek állni, már megéri. Az egészség meg mindent megér. Tudom hülye voltam eddig. De még nincs veszve minden és kifizetem a "tanuló pénzt".
"U.i.: Inkább törlesztenék a fogorvosnak, minthogy telefont/tvt vegyek részletre."
Nem beszélhet veled bunkón és megalázóan. Fordulj a betegjogi képviselőhöz!
Egyébként tök mindegy, milyenek a fogaid, hidd el, látott az az orvos már százszor rosszabbat is, nem is kevésszer. Ez a munkája, belőled él. Ne érdekeljen, ki mit gondol, az egészséged legyen a legfontosabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!