Gyökérkezelés után fáj a fogam, normális?
Figyelt kérdés
Tegnap lett gyökérkezelve a bal alsó fogsoromon a leghátsó fogam, miután kiment az érzéstelenítő a felső fogsorommal éreztem hogy nem birok ráharapni mert majd be... Ok. Előtte is szenvedtem vele mert fájt nagyon azért lett gyökerkezelve az a fogam (töméscsere történt ebből eredően jött végül a gyökérkezelés.)2019. okt. 31. 20:39
1/8 anonim válasza:
Nagyon nem szabadna fájni, főleg nem több napig. Férjem fogorvos és ő azt mondta, ha alapos, jó munkát végez egy orvos, akkor ilyen nincs.
2/8 anonim válasza:
Nekem akkor fájt a gyökér kezelt fogam, mikor gyulladásos góc alakult ki a gyökerénél. Kaptam rá gyógyszert, nem javult, szóval könnyes búcsút vettem tőle.
3/8 anonim válasza:
Érzékenynek lehet érzékeny, de az eszeveszettül nem fáj. Nekem piszokmód fájt egy héten át, miután rátették a fedőtömést, nem is akart enyhülni. Elmentem másik fogorvoshoz, kiderült, hogy az előző helyen egy csatornát elfelejtett a doki kiszedni, és rátömött. Onnantól érthető volt, hol a gond. :)
Ha nem akar enyhülni napok múlva sem, akkor vissza kell menni esetleg röntgennel a zsebben, és akkor kiszedhetik a fedőtömést és ránéznek megint.
4/8 anonim válasza:
Nekem fájt vagy 2 napig, gyökértömést cserélt a doki, jövő hónapban megyek vissza kontrollra fél év után
5/8 anonim válasza:
Én is jártam így.. többször cserélték a tömést.. gyógytömést.. de utána is pokolian fájt-kisugárzott a fájdalom. A vége foghúzás lett - nekem felső ötös..
6/8 A kérdező kommentje:
Eszeveszettül fáj, arra keltem hogy végem. Mit bírjak csinálni? Hosszú hétvége is van:(
2019. nov. 1. 04:37
7/8 anonim válasza:
Nekem is fájt, aztán kiderült, hogy hagyott benne még ideget, nem tisztította ki rendesen.
Mást nagyon nem tudsz tenni, mint gyógyszerezés, amíg nem jutsz vissza az orvoshoz.
8/8 A kérdező kommentje:
Gyógyszer sem használ
2019. nov. 1. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!