Bölcsességfog műtét után?
Sziasztok. Pénteken vették ki mind a 4 fogam altatásban.
Azóta szájzáram van és akármit próbálok nem akar kinyílni rendesen, mert fel van duzzadva az arcom teljesen.
Ilyenkor ugye már tisztítani kellene a fogaim de hogyan mikor nem fér be még a fogkefe se a számba?
Akinek volt ilyen tapasztalata, ők mit csináltak ezzel? Előre is köszönöm a segítséget!
Mindenképpen menj vissza a dokihoz, ha eddig nem szedtél antibiotikumot, valószínűleg fog adni.
Sokaknak van szájzára, ne ijedj meg, ez lassanként oldódni fog.
Addig is próbálj meg öbliteni, a Curasept öblögetőt ajánlom, vegyél a szádba belőle, hajtsd oldalra a fejed, hogy érje a sebeket, de ne öblögesd ki nagyon. Idővel majd öblögetni is lehet.
Majd írj, hogy vagy.
Kaptam az orvostól egy papírt amin volt egy itthon elkeszíthető öblögető.
2 dl víz + 1/2 teáskanál só. Ezzel öblögettem ma.
Miután kiírtam a kérdést megpróbáltam fogat mosni. Sikerült, viszont ici-picit vérzett. Ez elvileg normális. Vagy nem?
Ici pici vérzés normális, a vér nagyon intenzív színű, akár pár csepp elszinezheti a nyálad, szóval ne aggódj.
Szedd a gyógyszereket és minden rendben lesz, a dagadást jegeld, konyharuhába csavart zöldborsó a legjobb rá.
Én három napig beszélni is csak cataflammal tudtam, és sokáig voltam dagi.
Ha esetleg valaki a későbbiekben ugyanígy járna leírom a tapasztalataim.
Tegnap még nagyon szájzáram volt. Viszont ettem fagyit (laktóz-menteset, biztos ami biztos) és pár kanál után magától feloldódott, ugye ahogy a hideg segített a duzzanatot levinni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!