Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Voltam fogorvosnál egy hónapja...

Voltam fogorvosnál egy hónapja. Tömésem volt, injekcióval csinálta a fogamat! Egyáltalán nem fájt az injekció! De most egy foggal alrébb kell tömetnem! Mik a tapasztalaitok?

Figyelt kérdés
Ha egy foggal alrébb kell tömetni akkor jobban fáj vagy ugyanúgy ? És szerintetek ha egyszer fájdalommentesen beadta az injekciót akkor most sem fig fájni?
2019. okt. 26. 00:34
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hasonló lesz.

Azt mondják, minél hátrébb lévő fogakhoz adják, annál kevésbé fáj.

2019. okt. 26. 01:56
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Hát én több tucat injekciót kaptam már az ínyembe fogászati kezelések miatt, és teljesen véletlenszerű, hogy mikor fáj és mikor nem. Volt, amikor alig éreztem meg a szúrást, nem is vérzett, nem volt fájdalom. De volt olyan is, amikor szó szerint elkezdtek folyni a könnyeim a fájdalomtól, és amikor kért az orvos, hogy öblítsek nagyon véres volt a köpetem is. Egymás melletti fogaknál is volt ilyen nagy különbség, úgyhogy ez szerintem csak mázli kérdése, hogy a doki épp hova szúr!
2019. okt. 26. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!