Kóla leszedte a fogkövet?
Alsó szemfog között mindig fogkő keletkezik nálam, legutóbb kb fél éve volt leszedetve.
A napokban ittam kólát ebéd után nem is sokat kb 3 dl-t.
Viszont azt hittem ételmaradék van a két említett fog között de nem az volt hanem maga a fogkő picit levált vagy mi, megpiszkáltam és lejött. Majd tovább birizgáltam kicsit és letört egy nagy darab fogkő, és még egy kevés később. Szóval kb a felrakodott fogkő 80-85% lejött, és alig maradt valami rajta.
Ez mind a kólától? Mi a fene? Ilyen erős?
Átlagos Coca Cola Zero vot.
Colafüggő vagyok. Minden nap elmegy simán 1 liter cola. Mégsem vagyok fogköves. Pedig már több mint 10 éve iszom kolát napi rendszerességgel.
Fogkövet amúgy sem szedünk le, mert a házimódszerekkel tönkreteheted a fogaidat.
Fogselyem.
A kola megszétcseszi a szervezetet, a benne lévő foszfáttól gyengülnek a csontok, az édes íze miatt (akár cukormentes, akár Zero, mert már magának az édes íznek is van inzulin válasza) nő a kettes tipusú cukorbetegség valószínűsége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!