Anyatejes,10 hónapos kisfiamnak mindig zöldes színű a széklete, normális ez?
Figyelt kérdés
Hozzátáplálásbn nem remekel,csak tejpépet és Danoninót fogad el,alámt csak becsempészve ezekbe.Naponta egyszer van kaki,zöldes színű és enyhén nyálkás.Keveset eszik,de vidám és nagyon aktív.
Súlya 7570 gramm,hossza pedig 66 centi.Születési szúlya 2700 gramm.
2008. nov. 17. 10:26
1/8 anonim válasza:
Szia!Szertem nem norm.a zöldes kaki.A nyákos még ugy sem.Vidd el őt dokihoz.Azt is mondják még,h akkor is zöldes a kaki,ha nem lakik jól a baba.üdv.
2/8 anonim válasza:
Nem kellene megijeszteni. A nyálkás kakival nincs baj. A zöld kaki lehet pl. habzsolástól, vagy hogy nem tudja megemészteni.
Egy 10 hónapos anyatejes babánál nem csodálkoznék, ha a tejpép meg a Danonino miatt lenne. Ezeket még nem kellene kapnia. Inkább zöldségeket, gyümölcsöket, húst adjál neki.
3/8 anonim válasza:
Dehogy akartam én ijezgetni.Miért ne kaphatna tejpépet 10 h0onaposan? Én már 4 hós kora óta adom neki?!
4/8 anonim válasza:
Szia! A zöldes kaki lehet a túletetés jele, anyatejes babáknál előfordul. Ha nem bűzös, nincs baj. Azért kérdezd meg a védőnőt vagy a gyerekorvost.
-Macska-
5/8 anonim válasza:
Elég nagy baj, hogy már 4 hónapos kora óta ilyenekkel eteted. Gratulálok.
6/8 A kérdező kommentje:
Túletetetésről szó sincs,ellenkezőleg,nagyon keveset eszik,és nem hajlandó elfogadni sem a gyümölcsöket,sem a zöldségeket.
2008. nov. 19. 05:59
7/8 anonim válasza:
A zöldes kaki nem feltétlen a túletetés jele ez igaz.A lányomnak akkor volt zöldes ha én fogyasztottam tejterméket.A lányom anyatejes volt.Elég erős tejem volt éppen ezért mellőznöm kellett szó szerint egy falatnyi túró rudit is,mert rögtön bezöldült.Nagyon lassan és fokozatosan kellett bevezetnem a tejterméket magamnál ahhoz,hogy nála ne legyen gond.Valószínűleg nálatok is ez a baj.Erős lehet még a tejed,jóllehet már nem fedezi 100%-ig a szükségletét,és kell a hozzátáplálás,de próbáld mellőzni a tejterméket egy nagyon rövid időre,hogy meglásd az okozott e gondot.Javaslom ti is fokozatosan vezessétek be.Bár nálatok annyival másabb a helyzet,hogy itt már ő fogyassza,és nem te.Vagy mindketten és akkor az már tényleg bibi!Valamelyikőtök mondjon le róla.Lehet,hogy az is elég.Remélem segíthettem!
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm.Én nem fogyasztok tejterméket,csak nagyon ritkán...a babó tejpépet eszik,lehetséges,hogy van egy kis tejallergiája,ami így mutatkozik meg.
2008. dec. 15. 19:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!