Lehet sóval fogat mosni?
Pomorin, de rég volt, mikre emlékszel! Az Amodent meg kissé csípős volt.
De szerintem kevered, nem a Pomorin volt a sós, hanem az Óceán. :-)
Kedves 00:02 Sajnos elég sok mindenre emlékszem, 5x felett...Gyermekkoromban citrom ízű Dentofilt használtam:)
Lehet, hogy nincs igazam, de nekem úgy rémlik, hogy a Pomorin fogkrém sós volt, bolgár import, az ottani (Pomorin öböl) tengeri sójával készítették. Az Óceán meg magyar termék volt, de arról nem tudok semmit.
Köszönöm a válaszokat!
Valóban nem arra voltam kíváncsi, hogy mikor találták fel az első fogrémet. És igen, van fogkrémem, csak az elhagyásán gondolkodom, mert a fogkrémekben patkényméreg van, utána lehet olvasni!
Tényleg: azt kérdezted, hogy lehet-e sóval fogat mosni. Kaptál rá választ többektől is, nem igaz? Ezek után benyögöd, hogy biztos információid vannak az összes fogkrém "patkényméreg" tartalmáról, aki nem hiszi, járjon utána.
Tudod, mit? Most megyek és megeszem a higanymérgezett hallisztel táplált csirkéből készül pörköltemet (persze aflatoxinos pirospaprikával), génmanipulált tejfölös ubisalival. Utána fogat mosok a Ratex-es fogkrémemmel, de előtte Kumarinba mártogatom.
Uramisten, mekkora sötétség. Az ivóvízben és a kenyérben is patkányméreg van! A levegőben is patkányméreg van! EZEK mindenkit meg akarnak ölni, világméretű összeesküvést szőttek az emberek ellen, utána lehet olvasni!
Szánalmas.hu a te lakóhelyed.
16:40!
Igen, azért "nyögtem" be te kis suttyó, hogy patkányméreg van a fogkrémben, hogy megindokoljam, miért szeretnék sóval fogat mosni. Sajnálom, hogy nem látod az összefüggéseket.Jó étvágyat a fincsi, vegyszeres műkajádhoz, legalább kihullik a férgese.
17:22!
Neked csak annyit mondanék, hogyha már itt tartunk, akkor 1951-ben egy kis francia faluban a kenyérbe LSD-t kevertetett a CIA egy gyógyszergyár megbízásából, kísérletezés céljából, melynek eredményeként sokan meghaltak vagy elmegyógyintézetbe kerültek. A csapvízben pedig van egy csomó káros vegyület és hormon a fogamzásgátlók miatt! Úgyhogy először tájékozódni kellene és a dolgok mögé nézni te kis szutyok, ott Suttyófalván ahol élsz.
17:24!
Írjon neked a ragya forrást, vedd már a fáradságot, és nézz utána, én is megtettem.
Na császtok gyíkok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!