Az tényleg igaz, hogy akinek van (nappali/rendes) fogszabályozója az fogy?
Figyelt kérdés
Nekem is kellene már fogszabi.
Nagy fogyáson mentem keresztül 2 éve.
A keresztanyukám azt mondta, hogy akinek felteszik a fogszabit, az ledob/fogy 10kg-ot.
Ez mennyire igaz?
Mi az összefüggés?
#fogyókúra #fogyás #fogszabályzó #fogorvos #összefüggés #keresztanya #súlyvesztés #nappali fogszabályzó
2019. okt. 19. 17:41
1/11 anonim válasza:
Dehogy. Úgy hülyeség ahogy van. Szerinted minden fogszabis gyerek fogy 10 kilót?
2/11 anonim válasza:
Maximum az első pár napon nem tud úgy enni vele, mert elég fájdalmas tud lenni, de természetesen utána nem fog fogyni tőle. :D
3/11 A kérdező kommentje:
Biztos?
Mert akiket ismerünk fogszabisok sokat fogytak és nem fogyókúráztak?!?!?
Még várom a válaszokat!
2019. okt. 19. 18:38
4/11 anonim válasza:
Most tényleg rákérdeztél, hogy biztos-e, vagy rosszul látom?
Te látsz bármilyen összefüggést a kettő között? Lebontja a kalóriákat rágás közben a fogszabályzó, vagy mire gondolsz? :D Neee...
5/11 anonim válasza:
Egész biztos, mint ahogy előttem írták, amint megszokod és rendesen tudsz enni vele olyan, mintha nem lenne. Fogyni ettől nem fogsz.
6/11 A kérdező kommentje:
Na jó.
Hát kösz!
2019. okt. 19. 20:37
7/11 anonim válasza:
Most megsértődtél, mert butaság a teória?
Én úgy válaszoltam, hogy volt fogszabályzóm...
8/11 anonim válasza:
Max ha nagyon-nagyon fáj neki, nem tud rendesen ennk huzamosabb ideig, egyébként nem
9/11 anonim válasza:
Én a felrakást követő 2 hétbeb 3 kilót adtam le és azóta se szedtem vissza (február óta van fenn) úgyhogy nálam bejött de örülök is neki :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!