Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Hogyan éljen túl a foghúzást?

Egyemke kérdése:

Hogyan éljen túl a foghúzást?

Figyelt kérdés
Szóval fogszabályzásra megyek és 4 fogamat kell kihúzni ahoz hogy felrakják a fogszabim. Nagyon félek a foghúzást ól. Magamnak se merem kihúzni a fogam. MÁsnak se engedem nagyon.meg a vér ízét se bírom. Segítsetek hogy éljen túl

2019. okt. 18. 16:10
 1/3 anonim ***** válasza:
érzéstelenítéssel csinálják, igy nem fogod érezni a húzast.
2019. okt. 18. 16:16
 2/3 anonim ***** válasza:
Magyarországon naponta több száz ember túléli, úgyhogy te is túl fogod.
2019. okt. 18. 17:50
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is úgy féltem a foghúzástól hogy ~10+ évig húztam a letörött bölcsességfogammal(szerencsére nem fájt),a zsibbasztó szurit a legvékonyabb tűvel adják ami létezik,nem döfik bele tövig stb.úgyhogy azt is alig éreztem,a forró leves vagy egy halszálka szúrása sokkal fájdalmasabb.

A húzásból semmit nem éreztem inkább csak hallottam ahogy a fogóval a fogamon kaparászik,a vérzés is csak minimális volt nekem.Úgyhogy ha még egyszer feltétlenül ki kellene húzni egy fogamat már egy pillanat alatt beleegyeznék ha ugyanígy menne.

Magadnak meg pláne nem tudnád kihúzni,előbb törnéd bele nagy fájdalmak közepette.

2019. okt. 18. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!