Mi lehet a lyuk az utolsó fog mögött az ínyemben? Többi lent.
Figyelt kérdés
Baloldalt lent az utolsó fogam után közvetlenül éreztem ma hogy van ott valami a fogam mellé beszúródva, (mint pl.popcorn héja.). Itthon megnéztem tükörben és egy lyukat találtam közvetlenül utolsó fogam mögött az ínyben benne látszólag fognak tűnő kis darabbal ami mozog de nem jön ki. A lyuk jól látható nem kicsi. Nem fáj nem gennyes nem piros nem is értem mikor került oda. Rendszeresen mosok fogat. Bele is lehet piszkálni akkor se fáj. Mindenképp felkeresek egy fogorvost. De esetleg valakinek nem volt ilyen problémája vagy valami tipp?2019. okt. 9. 21:34
1/2 anonim válasza:
Valószínűleg onnan kezdett romlani, azt meg nem veszed észre könnyen. Van ilyen.
2/2 anonim válasza:
Nekem az jutott eszembe hogy lehet hogy a bölcsességfog kezd kinőni, bár ha az lenne nem értem miért mozogna. 🤔
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!