Szerintetek Mi lehet? Nincsenek rossz fogaim és nem is eszek cukrot sem csokit.
Figyelt kérdés
Mai Napon történt mikor az órán ülve a nyelvemmel piszkálgattam a fogaimat. Nem volt semmi probléma. Megpróbáltam a leghátsó fogamat a legerősebben megnyomni a nyelvemmel. Egy picit (tényleg picit) beleszúrt valami a fogamba (és mintha nagyon picit lüktetett volna), de ez csak 1-2 másodpercig tartott (Nem vettem el a nyelvemet mivel el is múlott. ) Utána megpróbáltam az újaimmal, azzal nem történt semmi. Ugyan ott nyomtam meg sőt valamivel erősebben is és nem történt semmi. Nem fájt utána nem lüktetett, semmit nem csinált Alig vártam, hogy haza jöjjek és megnézzem tükörrel, de meglepődve láttam, hogy semmilyen. Furcsálltam is. Nincsenek rossz fogaim.1 Hónapja voltam ellenőrzésen nem volt semmi. Nagyon Félek szerintetek mi lehet?2019. okt. 9. 16:56
1/3 anonim válasza:
Nyugi nincs semmi baj :) csak biztos megnyomtal egy olyan pontot ami érzékeny
2/3 anonim válasza:
Órán inkább figyeljél és akkor nem lesznek ilyen problémáid. :D
3/3 szamo77db válasza:
RTG kellene, az megmutatná, mi a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!