Szájszaggal milyen orvoshoz kell fordulnom?
Fül-orr-gégészet (pl.mandulakő), fogorvos (pl.genny), gasztroenterológus (pl
ha emésztési panaszaid is vannak).
Biztos vagy abban hogy nyitott gyomorszàj a baj? Arra az a megoldás hogy sose legyél éhes, mindig egyél egy kicsit. Gyógyszert én nem szednék a helyedben, többet árt mint használ.
A másik dolog ami nagy segítség lehet sőt a teljes problémàt is kiküszöbölheti: nyelvtisztítàs fogkefével. Itt a saját esetem reggel mindig borzasztó szàjszagom volt mígnem egyszer csak véletlenül a fogaimmal végig húztam a nyelvemen és meglepően sok lerakódás jött le. Gyorsan a fogkefével "végigsöpörtem" a nyelvem felszínét - ez még reggel volt éhgyomorra és lecsekkoltattam a férjemmel aki nagy meglepődésemre azt mondta hogy semmit nem érez mit csináltam. És még csak fogat se mostam! Lehet neked is ilyen egyszerű a problémád.
Megvolt a gyomortükrözésem. Semmit nem éreztem. Altatásban végezték
Az eredmény szerint minden abszolut rendben, semmi bajom sincs. Maga a tudat hogy semmi baja a gyomromnak-mar ettol jobban vagyok es mintha szunt volna is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!