Meddig érzékeny a lecsiszolt fog? Kb hány nap nyomatlevétel után, h felteszi a koronát hiddal?
Figyelt kérdés
Csütörtökön csiszolt a dr nő 4 fogamat.Fogpótlásom lesz.7 korona lesz hiddal amit majd feltesz.Iszonyatosan fajt utana meg a lelegzetvetel is annyira erzekeny volt.Már jobb,de még mindíg érzékeny kicsit De mikir mosom meg fáj.Ez normális?Mert,ha érzéjeny akkor hogy veszi le a nyomatot?Ezelőtt semmi baja nem volt a fogaimnak.Így is 2 jó fogamat ki.kellett húznia annak érdekében,hogy egyenesek legyenek a fogaim.2019. szept. 29. 02:10
1/3 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem írni,hogy hétfőn kell fognyomatlevevésre mennem 1 órára.
2019. szept. 29. 02:11
2/3 anonim válasza:
Ez a fogtechnikától függ igazából, hogy ők milyen gyorsan dolgoznak.
3/3 anonim válasza:
Nekem kb 1 hónap volt mert nem voltak képesek rendesen megcsinálni! Minden próbánál a kínok kínját éltem át amikor a fogorvos próbálta feltuszkolni majd leszedni a nyilvánvalóan szar koronát, végül mire már úgyahogy simán felment jött a legrosszabb, amikor a rohadt érzékeny lecsiszolt fogakat megszárította hogy fel tudja ragasztani... Csak ideiglenessel lett, de rettegek visszamenni, pedig hiába hogy cikron koronát választottam és több, mint fél millió volt a 9 fog egy nagy rakász szar az egész!!!
Mivel le lett csiszolca fájni is fog amíg nincs rajta korona (mondjuk nekem koronával is rohadtul fájnak jégkrém evés UTÁN)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!