Gyökérkezelés fájdalmas lesz még?
Figyelt kérdés
Elmentem másfél hete az iskolai fogorvoshoz vizsgálatra. Azt mondta az egyik fogamat valószínű gyökérkezelni kell. Megröntgenezte és valóban gyökérkezelni kell. Adott be 1 érzéstelenítőt és kifúrta gondolom ez az amikor feltárja az idegeket. Na ez a rész fájt egy kicsit. Utánna belerakott egy gyógyszeres vattát és másnap vissza kellett mennem. Visszamentem és kiszedte de én annál fájdalmasabbat még nem éreztem, ahogy kimentem a fogászatról sirnom kellett. Egy hét múlva vissza kellett mennem. Visszamentem adott be 1 érzéstelenítőt megpiszkálta, hogy fáj e. Mivel fájt adott be még 1 érzéstelenítőt és azt mondta betömi gyógyszerrel amitől elhalnak az idegek és legközelebb már nem kellene fájnia. Nagyon féltem így is elmenni. Rosszabb lesz még? Fájni fog?2019. szept. 24. 14:45
1/2 anonim válasza:
Nekem is nagyon fájt legutóbb, így én is kaptam bele gyógyszeres tömést, amikor 1 hét múlva visszamentem, injekció nélkül sem éreztem fájdalmat.
2/2 anonim válasza:
Ez arról szól,hogy gyógyszeresen kiölik az ideget.
Ha ez sikerül,utána nem fáj ,legfeljebb érzékenyebb ez a terület .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!