Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 2 napja van fogszabalyzom, es...

2 napja van fogszabalyzom, es hat felvan sertve a szamnak tobb resze. Esetleg tudnataok ajanlani valamit?

Figyelt kérdés
Szoval amit tudnak rakni ra ezekre a sebesuleskre vagy barmi..raktam kek metilint de megszineszte a fogaszabolyzom..vagyis a ragszto reszt..azt os nem tudom mivel tudnam leszedni..esetleg erre is ha valaki adna tanacsot?

2019. szept. 20. 19:50
 1/4 anonim válasza:

Hát nekem amikor volt fogszabim nem adtak semmit sebekre vagy barmilyen fajdalomra

De most egy baratnőmnek is lett és neki viaszt adtak, és azt bekellett helyezze a brekett és a foghus közé igy nem sertette fel majd ha mar begyogyult vagy nem fajt kivette.

2019. szept. 20. 20:05
 2/4 anonim ***** válasza:
Szegényke. Nekem is mindig fel volt törve mindenhol a szám, amíg fogszabim volt. Viaszt tudsz rátenni, nekem mindig azt adtak, de nem igazán vált be. Amúgy vegyél valami jó szájvizet, és használd naponta kétszer, az nagyon jól be tudja gyógyítani ezeket a sebeket. Van amelyiktől egy nap után már nem fáj. Kitartást neked!
2019. szept. 20. 22:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Igen, mármint a viaszt a fogszabira kell tenni, ott ahol töri a szádat.
2019. szept. 20. 22:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Rakd rá viaszt, ahol felserti
2019. szept. 22. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!