Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szerintetek milyen gyogyszert...

Szerintetek milyen gyogyszert szedjek meg be?

Figyelt kérdés
kihuztak a fogam.faj a helye nagyon. gennyes.nem akarok visszamenni mert felek hogy majd lebasz. . . mert ittam kavet. a fajdalamcsillapito hatasa mar csak 1oraig hat megint sajog : ( cataflam nem jo algoflex advil nem jo.
2010. júl. 14. 22:46
 1/6 anonim ***** válasza:

Az, hogy mit vehetsz még be, az attól is függ, hogy eddig mikből mennyit vettél ma , vagy legalább az elmúlt 8-12 órában be.

Viszont ha gennyes még, akkor ez nem játék, és nem fogják ezek az egyszerű fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentők megoldani a problémát.

Sajnos vissza kellene menned a dokihoz. Lehet, hogy antibiotikum mellett dönt, mert elfertőződött a seb és lehet, hogy javasol valamilyen fertőtlenítőt is (öblögető vagy szopogató tabletta).

Ne félj a dokitól, nyugodtan menj vissza, és hamarabb túl leszel ezen az egészen.

2010. júl. 14. 22:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Igen le fpog szúrni, nem értem miért nem lehet azt a pár napot kibírni, amíg össze nem húzódik a seb. Nagyon nagy problémáid lesznek még, főleg ha már gennyes, de f0sol visszamenni... Magadnak csinálod a problémát...
2010. júl. 14. 22:59
 3/6 A kérdező kommentje:
Tole nem felek. Csak hogy meggyezest fog tenni. . . Hogy o mondta hogy ne igyak meg ne cigizzek. Tudom hogy az en hibam de akkor is. . . / algoflexet szedek felet szoktam szedni 4orakent. Cataflamot nem szedhetem allergia miatt. Advil meg nem hat semmit. Szemfogrol lenne szo. 18/L
2010. júl. 14. 23:00
 4/6 anonim ***** válasza:

2. vagyok

Azon hamarabb túltezsed magad, mithogy ha ki kell húzni a fogad például, mert nem lehet már megmenteni...

2010. júl. 14. 23:08
 5/6 A kérdező kommentje:
igen igazad van. de mar kihuzta. miert faj ez a fog helye ennyire? mar 12fogamat kihuztak. de azok nem fajtak. koztuk van a 4bolcsesseg fog. pedig minden nap 3xor mosok fogat.anyunak voltak ilyen rossz fogai. / bocsi hogy nincs ekezet de telorol irok egy programrol nem tettek bele ekezeteket.
2010. júl. 14. 23:13
 6/6 Doruss ***** válasza:

Mindenképpen menj vissza.

És ha lecsesz? Attól még biztos tud mondani vagy tenni vmit amitől jobb lesz.

Szerintem mindenképpen menj vissza.

2010. júl. 15. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!