A fogorvosok megtudjak, es megszokták-e nézni hogy melyik fogorvosoknál voltam elõtte? A tobbi lent
Tobb fogammal volt problema, es egyszerre 2-3is fajt , de mivel minden doki csak 1foggal tudott foglalkozni.ezert egyszerre 3dokinal is voltam 3kulonbozo foggal, igy jo esetben mindharom egyszerre kellett volna meggyógyuljon. Sajnos nem igy tortent, 3fogat gyokerkezeltek es valoszinu egyiksem sikerult, es ezen felűl a mellette levo fogak is fajnak, de nem vagyok benne 100%os.
Kivancsi vagyok hogy a mostani dokim megszokta-e , vagy megtudja-e nezni hogy elotte kikné voltam. Ezt megszoktak nezni a fogorvosok?
Nem szokták, de előfordul, hogy ha lát egy kiugróan szép vagy pocsék munkát a szájban akkor rákérdez, hogy ki csinálta.
Vagy általánosan érdeklődik, hogy eddig kihez jártál, mivel feltételezi, hogy fix orvoshoz jár vissza kezelésekre a páciens.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!