Lebenulhat az arcom a bolcsessegfogam miatt?
Figyelt kérdés
Ki kell huzni az egyik bolcsessegfogamat, mert tolja a tobbi fogat, felre van csuszva az egesz also fogsorom. Viszont rontgenen az latszik, hogy kozel van hozza az ideg. Ez mit takar? Kockazatosabb a huzas? Azzal riogatnak ismerosok, hogy orokre lebenulhat az arcom.2019. aug. 28. 07:37
1/5 anonim válasza:
Millió ideg szövi át az arcot, ha néhány kiesik, még nem bénul le az egész. Azzal a foggal megszűnik az idegi kapcsolat, és kész.
2/5 A kérdező kommentje:
Azt olvastam, hogy az ajak azon resze valhat erzeketlenne. En mar oszinten nem merem bevallalni, azert is tettem fel a kerdest, mert bizonytalan vagyok. Annyi szrt csinaltak mar velem fogszabalyzo, fogaszati teren, hogy parazok. Egyszer a masik oldali lenti bolcsessegfoghoz adtak szurit, ugy volt kiszedi a doki, de vegul nem, mert mas volt a terv, csak o nem tudta. Igy a szurit megkaptam, csak nem lett hozzanyulva. Akkor az egesz bal oldali mimikam eltunt, pislogni sem tudtam amig hatott az erzestelenito. Ezert felek.
2019. aug. 28. 08:10
3/5 anonim válasza:
Általában az állkapocsban futó érzőideg szokott túl közel lenni. Szóval nem bénaság, hanem például egy pár hetes zsibbadás / érzéketlenség az ajkak környékén, ami kockázat lehet.
De ezt miért nem a fogorvostól kérdezed, aki látta a röntgent, meg ért is a szakmájához?
4/5 A kérdező kommentje:
Kerdeztem tole, azt mondta, hogy igen, varhato erzek kieses, de ugyanugy barmelyik fog huzasanal. Tapasztalatokra voltam kivancsi.
2019. aug. 29. 08:09
5/5 anonim válasza:
Sziasztok!
Ez engem is érdekelne, nekem is van egy ilyen fogam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!