Normális ha mozog az egyik fogam?
Az van hogy fogszabim van kb 4 honapja.
És a legelso fogam eléggé mozog. De ugy rendesen megtudom mozgatni, de nem érzem ugy hogy kitudnám venni vagy ilyesmi. Szóval ez a kérdés inkább a fogszabisakhoz szól. Nektek is nagyon mozog az egyik fogatok? Csak mert olvastam hogy normális, ezért kérdezem a ti véleményeteket.
Ha csak az ujjaddal nyulsz hozza, es ugy latod kicsit mozogna az normalis. Ha nyelvvel is tudod mozgatni akkor mar gaz van. Gondolom a doki folyamatosan ellenorzi idokozonkent rontgenen is a fogaidat. Azon latszik ha elhalna az ideg egy fogadnal es amiatt mozogna.
Nekem egy nagyorlot huztak elore egy teljes fognyit. Nagyon mozgott a vegere, enni se mertem rajta. De semmi baja nem lett, levettek a fogszabit, el es virul az a fogam.
Ezert is kell amugy sima fogszabi utan sokaig ejszakait is hordani, mert a fogaid egy ideig meg meg lesznek lazulva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!