Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A fogamat kell tömni! Injekció...

A fogamat kell tömni! Injekcióval akarom de félek tűnek a fájásától! Szerintetek ha előtte lidocain sprayel befujatom ahová megy a tű fog fájni? És a fogtömést fogom érezni ha injekciózok? És ha pl:5 fogat kell tömni mindegyikhez külön kell injekció?

Figyelt kérdés

2019. aug. 23. 08:02
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
De ha kapok szurit akkor érezni fogom tömés közben azt a fájó hasgató érzést ?
2019. aug. 23. 08:55
 12/19 anonim ***** válasza:
71%
Egy nap csak egyet fog megcsinálni, de mindegyikhez fog adni injekciót. Nekem volt már, hogy injekció nélkül csinálta, mert nem kértem. Fájt egy kicsit, de jobb volt így. Injekcióval már régen csinálták, de arra emlékszek, hogy akkor is fájt, de nem annyira. Akkor talán csak akkor fájt, amikor lefújta, de régen volt, nem emlékszek. Ha nagyon félsz tőle, ne kérjed, de tényleg csak akkor ha nagyon bírod a fájdalmat.
2019. aug. 23. 09:12
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem kb. 10 éve kellett injekciót adni. Az, hogy mennyire fáj a szúrás, attól függ, hogy mit talál el. Lehet nagyon fáj, de az is, hogy alig érzed majd.

Nekem olyat adott, ami az idegeket bénította le. Az alsó állkapcsom, az ajkam és a nyelvem a felezővonaltól jobbra teljesen érzéketlen lett. A fúrásból csak a rezgést és kaparászást éreztem, fájdalmat semmit. Viszont szétharapdáltam a nyelvem és az ajkam (mivel semmit nem éreztem), ez utána napokig fájt.

2019. aug. 23. 09:42
 14/19 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező te vagy nagyon fiatal vagy, vagy troll. Mindenki leírta hogy nem fog fájni, de te csak ugyanazt hajtogatod. Mit akarsz hallani? Hogy fájni fog? Vagy én nem értelek, komolyan.
2019. aug. 23. 10:45
 15/19 A kérdező kommentje:
Csak nagyon félek !
2019. aug. 23. 10:52
 16/19 A kérdező kommentje:
Mert valaki azt irja hogy nem fogok érezni semmit a fúrásbol meg a toobi lépésből de valaki meg azt irja hogy erzestelenitesel is fajni fog
2019. aug. 23. 11:15
 17/19 anonim ***** válasza:
93%

Aki azt mondja hogy egy nap csak 1 fog, az fingja sincs...

Orvos függő, nekem egyszerre csinalt 2-t, batyamnak meg 2 majd 3. 5 eve tokeletes allapotban vannak. Na csa

2019. aug. 23. 11:19
 18/19 A kérdező kommentje:
Akkor megnyugodhatok ! De amugy ha érzéstelenítve van akkor a furás,köszörülés,amikor rá fujja azt a levegőt nem fogok érezni fájó érzést ?
2019. aug. 23. 11:38
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Nem, de ha erezni fogod, akkor ad még szurit, szurit abszolút hogy nem fogod érezni
2019. aug. 23. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!