Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ha magán orvoshoz megyek egy...

Ha magán orvoshoz megyek egy bizonyos összeggel de nem elég akkor mi van? Vagy először felméri és megmondja mennyi lenne és kövinek amikor megyek annyi pénzel vagy hogy van ez?

Figyelt kérdés
2019. aug. 19. 13:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Inkább nagyobb összeget vigyél, mint amit gondolsz. De a honlapjukon illik kiírni az árszabásukat, pl hogy mennyibe kerül egy konzultáció, egy receptfelírás, egy injekció beadása stb. Lehet, hogy kártyával is tudsz fizetni, ha ki kell egészíteni. De ezeket időpontkéréskor meg is lehet kérdezni.
2019. aug. 19. 13:44
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Egyértelműen időpontfoglaláskor tisztázd, amennyiben az árlistájuk alapján nem vagy teljesen biztos.
2019. aug. 19. 13:47
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Én jártam már úgy hogy egy tömésre mentem, arra vittem pénzt de kellett plusz röntgen meg nem csak tömte hanem szinte újraépítette a fogat mert sokkal mélyebb volt mint első ránézésre hitte. Szóval én ötezerrel kevesebbet adtam, majd mikor legközelebb mentem annyival többet fizettem.

Olyan is volt hogy ők írtak be figyelmetlenül egy +2000 forintos dolgot (szó volt róla de mondta a doki hogy mégse kell) és legközelebb meg annyival kevesebbet fizettem.

2019. aug. 20. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!