A felső fogsoromnál hátul az ínynél belül kicsi csomót érzek, és fáj. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
2008. nov. 14. 23:51
1/6 anonim válasza:
Óvatosan, tiszta kézzel, vagy fültisztító pálcikával nyomd meg, ha folyadék vagy genny jön belőle, még picit nyomhatod. Valószínűleg valami az íny alá ment és begyulladt. jobbulást. ili
2/6 anonim válasza:
Nekem úgy hangzik, mintha a bölcsességfogad lenne :D kijött már? ha nem fogdoki vagy szájsebészet.
3/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat,hasznos volt. Bölcsesség fogaim már nincsennek,és hiába nyomom, nem jö belőle semmi.Köszi az ötleteket.
2008. nov. 15. 00:12
4/6 anonim válasza:
Akkor lehet még valami féle kinövés vagy esetleg góc vagy hasonló. Nézesd meg, először csak megnézik esetleg csinálnak röntgent hasonlók, egyáltalán nem fáj.
5/6 anonim válasza:
persze lehet gennyzacskó, kimeneti nyílás nélkül, ebben az esetben nem jön semmi nyomkodásra. menj vele fogorvoshoz, ha ez, be szokták metszeni, ez fájdalommentes. ili
6/6 anonim válasza:
Nem lehet hogy ez egy sipoly? Nekem volt valami hasonló, az egy elhalt fog miatt volt, amibe a szervezet továbbra is küldte a távanyagot, de mivel a fogban már nem volt gyökér, ez összegyűlt. Ha neked is ez van, érdemes megnézetni. Nekem az több doki ki akarta húzni egy fogam emiatt, aztán a jó öreg Gönczi Berci megismételte a gyökérkezelést (ha jól értem) és azóta minden ok. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!