Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Alul van 2 fekete fogam es az...

Alul van 2 fekete fogam es az egyiknek a teteje le tört ha el megyek mit szol majd a doki hozzá?

Figyelt kérdés
eveken at nagyon el hanyagoltam a fogaimat tudom nem kellett volna nehanyszor meg mostam de nem mindig. ezert nagyon ossze vissza is vannak meg alul 2 fekete az egyiknek a teteje le tort es latom a belsejet de nem merek el menni fogorvoshoz mert felek hogy mit szol hozzá. mitol fekete a fogam? egyepkent mar 3 4 honapja mosom mindig es szajvizezem
2019. aug. 12. 16:47
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted a fogorvos nem látott még rothadó fogat?
2019. aug. 12. 16:48
 2/5 A kérdező kommentje:
de csak még elég fiatal vagyok
2019. aug. 12. 16:49
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nehogy már azért ne menj el, mert mit szól a fogorvos? Mit érdekel, hogy gondol rólad egy idegen ember? Az a dolga, hogy helyrehozza a hibát, azért kapja a fizetését. Lehet, hogy nevelő szándékkal tesz egy megjegyzést, de az igazán nem lényeg, az a fontos, hogy meg legyen csinálva.
2019. aug. 12. 16:51
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Semmit.

Nekem több olyan fogam is van, ami majdnem az ínyig le van törve. Annyit mondott rá a doki, hogy választhatok, hogy húzzuk ezeket vagy megnézzük röntgenen és ha a gyökerek épek, akkor gyökérkezeli őket, és koronát rak rá, hátha még kibír pár évet a fog mielőtt húzni kéne.

Én a gyökérkezelés mellett döntöttem, azóta is heti rendszerességgel járok vissza, még mindig nem fejezte be az elsőt sem.

Hidd el, nem te leszel az első, aki rossz fogakkal megy a dokihoz. Az emberek nagy többsége szereti addig húzni halasztani a dolgot, amikor már késő... szóval elég sok olyan esettel találkoznak a fogorvosok, amikor már nagyon rossz állapotban vannak a fogak.

A munkatársam is nemrég vette rá magát, hogy hosszú évek elteltével elmenjen újra a fogorvoshoz. Kapásból megállapította a doki, hogy 10 fogát kell tömni!

2019. aug. 12. 16:54
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
A fogorvosnak az a dolga, hogy hogy rendbe tegye a páciensek fogait, nem az, hogy nyomozgasson, hogy vajon mitől romlott el a bal alsó hetesed, vagy mitől tört el a jobb felső négyesed. Nem is pszichiáter, akinek a lelki világoddal kellene foglalkozni, lelkifröccsöt adni, hogy máskor sűrűbben mosd a fogad. Menj el bátran, nem érnek rá a fogorvosok a rossz fogak előéletén rágódni, csak egyszerűen nekiállnak és megcsinálják.
2019. aug. 12. 16:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!