Alul van 2 fekete fogam es az egyiknek a teteje le tört ha el megyek mit szol majd a doki hozzá?
Semmit.
Nekem több olyan fogam is van, ami majdnem az ínyig le van törve. Annyit mondott rá a doki, hogy választhatok, hogy húzzuk ezeket vagy megnézzük röntgenen és ha a gyökerek épek, akkor gyökérkezeli őket, és koronát rak rá, hátha még kibír pár évet a fog mielőtt húzni kéne.
Én a gyökérkezelés mellett döntöttem, azóta is heti rendszerességgel járok vissza, még mindig nem fejezte be az elsőt sem.
Hidd el, nem te leszel az első, aki rossz fogakkal megy a dokihoz. Az emberek nagy többsége szereti addig húzni halasztani a dolgot, amikor már késő... szóval elég sok olyan esettel találkoznak a fogorvosok, amikor már nagyon rossz állapotban vannak a fogak.
A munkatársam is nemrég vette rá magát, hogy hosszú évek elteltével elmenjen újra a fogorvoshoz. Kapásból megállapította a doki, hogy 10 fogát kell tömni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!