Ha gyökértúltömés van es fáj a fog azon lehet segíteni? Vagy csak foghúzás
Szeretnék babát, és osszesen 3fogammal vagyok igy.. mindharom fáj(gyökérkezelt f.), 6-7es fogak, es mar kb egy eve jarom a fogorvosokat.
Eddig osszesen 6fogorvos nyult hozza es a mellette levo fogakohoz, egyszerűen bborzalmas hogy majdnem senki sem vesz komolyan pedig fizettem is..
A lezeres tomest is kiakartam probalni es amikor kezelni kezdte azt mondta a doki hogy jobb lesz ezt siman betomni.
Betomte ês utanna rosszabb lett mint elotte volt.. Ez egy 5ös fog.. Kozbe a 4esen is talalt lyukat es azt is betomte, majd kifizettetett velem 40EZRET!!, amiutan meg jobban fajt, es idegesito is hogy majdnem össze lett tomve a 2fog. (lehet hogy az 5ost gyokerkezelni kellene mert tovabbra is faj néha, de nem tudom hogy a mellette levo 6os faj es az sugárzik..?)
Tehát hamar tul szeretnek lenni a fogproblemakon mert babát szeretnék a ferjemmel..
huzassam ki , vagy probaljam meg a gyokercsucs eltavolítást, rezekciót..??🤔
koszi utolso, akkor ezek szerint a 6os fognal nem lehetseges a gyokercsucs rezekcio..?
Implantatumot húzás után jó ötlet lenne tenni? mert ezt a fogat mar masodjara kezeltek újra.. igy valoszinu mar nem fogjak megint kezelni.
Azt is kerdeznem hogy a masik fogamnal túltomes van es az is faj, akkor azt is csak kihuzni lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!