Hézagos fogak? Fogorvos ajánlata semmi? Többi lent.
Eléggé hézagosak a fogaim. A fogorvosom egy bunkó nő, de muszáj vagyok hozzá járnom mivel a közelben másik nincs.
Láttam már olyat, hogy a saját fogunkra tesznek egy protkóhoz hasonló fogakat és a hézagokat eltünteti.? De mi lehet ennek a neve? A fogorvosom szerint mivel 24 vagyok a fogszabályozó felesleges. Azt mondta tudjak ezzel együtt élni, nem ajánlott semmit, pedig van valami de mégsem tudom a nevét.
Szia!
Szerintem keress fel egy másik fogorvost, azzal jársz a legjobban! :)
Szerintem amire gondolsz: Dental trainer. Én ebayről rendeltem, szilikon jellegű. Rá kell tenni a fogsorra éjjelre és nappal minimum 1-2 órára. Nekem alul két fogam torlódik, felül az egyik kicsit kifele áll. Már a behelyezést követő fél óra elteltével éreztem, hogy dolgozik a készülék, kivételt követően roppant módon fájt, de pár nap alatt hozzászokik a fogsorod és elmúlik a fájdalom. Én még csak pár napja használom, de már látszik egy kis változás, szerintem a kisebb hibák korrigálására jó lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!