Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogszabályzót szeretnék. Mit...

Fogszabályzót szeretnék. Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok, és fogszabályzót szeretnék.Iskolafogászaton keresztül, tehát nem maszeknál.Jár még TB támogatás?Alsó felső fogsorra is kellene, sima fém,tehát semmi extra.Állandót szeretnék, de az éjszakai is jó lenne.A szüleimmel még nem beszéltem erről, de szerintem soknak fogják tartani az árát..Mennyibe kerülhet szerintetek?
2010. júl. 11. 23:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem két éve lett volna 39 ezer. Nem tudom, hogy alsó-felső-e, vagy csak felső, de gyanítom, hogy az utóbbi.
2010. júl. 11. 23:41
 2/4 anonim válasza:

Kb. egy hónapja kellett befizetnünk a fogszabályzó árát, (mi sem maszekhoz járunk) de sajnos nem vagyok biztos benne, hogy volt-e TB támogatás, mert mindenféle macera volt, hogy egyszer megszűnt a támogatás, aztán megint lett, de mindenesetre nekem is általános fém fogszabályzóm lesz mostmár két héten belül, alsó, felső, és ez így 80 000 Ft volt.

13/L

2010. júl. 12. 14:46
 3/4 anonim válasza:
nekem felső és alsó is van.és összesen kb 120 ezer ft volt!!
2010. júl. 13. 21:18
 4/4 anonim válasza:
Te akarsz vagy kell?
2012. szept. 6. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!