Mit lehet ilyenkor tenni? SÜRGŐS!
Ezt a kérdést én írtam : http://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__fogak-szajapolas__99..
Viszont a panaszok súlyosbodtak ...:S
Most van egy kisebb hőemelkedésem , szerintem a fogamról , lüktet , legszívesebben kitépném úgy , ahogy van :S
Nagyon kellemetlen ! Légyszi , mondjatok valamit ... legközelebb kedden lesz doki , de nem merem rábízni :S Félek , hogy valamit elkúr :S
Én egyszerűen nem értem, hogy az orvos hogyan írhatott fel csak Cataflamot. Hiszen attól maga a probléma nem múlik el. Csak a fájdalmad csillapodik átmenetileg. A bölcsességfog tud nagy fájdalmakat okozni, mikor kinő, de a korodból ítélve neked nem ez a bajod. Kedden menj el az orvoshoz, ez nem játék. Próbálj egy másik orvoshoz átjelentkezni, biztosan nem csak egy van nálatok sem. Persze nem magánorvosra gondoltam én se egyelőre. De én is meggondolnám, hogy ehhez a dokihoz menjek-e mégegyszer.
Amúgy a Cataflam meg rohadt erős fájdalomcsillapító, nekem sikerült majdnem rászokni, igaz nem fogproblémára kaptam. Jobbulást, remélem minden rendben lesz!
ügyelet!
ráhúzódhat az arcüregedre, csonthártyagyulladásod is lehet. nem értem a szüleidet, miért nem indultok már az ügyeletre!!
Dalacin! Muszáj lehúzni a gyulladást...
Ha nem képes felírni a dokid, akkor háziorvos is felírhatja, de mégiscsak jobb lenne, ha egy fogorvos írná fel. Utána megbeszélhetnétek a továbbiakat is.
Ha hőelemelkedésed is van, akkor nagyon nagy gyulladás lehet.
Szerintem ha meg tudjátok oldani, akkor menj magándokihoz, mégjobb, ha szájsebészhez mentek, mert az SZTK-s ki akarja majd húzni. Valószínűleg nem elég a gyökérkezelés, hanem rezekálni kell a fogat (persze lehet, hogy már ez sem megoldás, de azért így jó eséllyel még menthető a fog), ezt viszont szájsebész csinálja.
Vagy ha nem tudtok magándokihoz menni, akkor ne engedd egyből a dokinak, hogy kihúzza, hanem kérdezz rá, hogy rezekció+gyökérkezeléssel nem menthető-e a fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!