Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Fogszabisok valaki tapasztalt...

Fogszabisok valaki tapasztalt ilyet? Részletek lent.

Figyelt kérdés

A hónap elején tették fel az alsó fogszabályzómat. Szépen hozzászoktam úgy mint a felsőhöz.

Viszont az elmúlt napokban/elmúlt 1 hétben az alsón az utolsó előtti fogamnál (amin a gyűrű van) nagyon érzékeny ami kisugárzik a többi fogamra, és kegyetlenül fáj. Akkor szokott előfordulni mikor iszok vagy eszek. Először azt hittem hogy csak a hideg miatt (hideg víz, fagyi stb) ilyen, de a szobahőmérsékletű ételekre, italokra is ugyanúgy fáj.

Fogszabályzásra majd csak augusztus 14.-én megyek vissza, addig elmúlik vagy esetleg menjek vissza előbb?

Lassan már nem eszek inkább semmit se, csakhogy ne fájjon.

Valaki tapasztalt már ilyet?

Köszönöm a segítséget előre is 😊

2019. júl. 27. 18:42
 1/4 A kérdező kommentje:
Igen lány vagyok, de nem értem hogy mi köze a kettőnek egymáshoz... 🤔🤷😅
2019. júl. 27. 19:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Hagyjad, retardalt

Nekem is volt hasonlo, vegul nem lett semmi gond belole. Gondolom azt huzza a legjobban. De ha nagyon faj akkor kerdezd meg a fogorvosod biztosan szivesen segit!😊

2019. júl. 27. 19:09
 3/4 A kérdező kommentje:

Remélem is hogy elmúlik...

Július 4.-én tették fel az alsót, és kicsit furcsa hogy érzékeny annak ellenére hogy a felsővel nem volt semmi hasonló érzékenység...

Lehet az lesz hogy visszamegyek előbb és megkérdezem, mert még kicsivel több mint két hét van amíg vissza kell mennem és addig nem fogok várni...

2019. júl. 27. 20:56
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Lehet fognyaki erzekenyseg is.
2019. júl. 28. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!