Hétfőig mivel lehet enyhíteni a fogfàjàst?
Valószínűleg újabb gyökérkezelésem lesz. Bármit is eszek, ha csak hozzá ér a fogamhoz, belevág az éles fájdalom. Evés után még jó ideig lüktet, aztán lenyugszik. Alapjáraton nem fáj, de így kezdődött a 3 évvel ezelőtti gyökérkezeléses fogam is. A fogorvosom csak hétfőtől rendel, addig vannak erre bevált ötleteitek?
Corsodyl-lel öblögetek, meg ha grapefruit cseppet iszok az enyhít kicsit a fájdalmon. Bármi más ötlet is jöhet. 🙂
Előre is köszönöm!
Gyulladáscsökkentő?
De miért kell hétfőig várni?
Bele is pusztulnék.
Volt olyan éjszaám, hogy 11 gyógyszert vettem be, és ugyanúgy fájt, a lelkemet eladtam volna az ördögnek, annyira szenvedtem.
Ha te szerdán azt mondod, hogy hétfőig ráér, akkor az NEM fáj.
Akinek fáj, az a másnapot is embertelen kínok között várja.
Pl azert ha magamból indulok ki mert sok éve ugyanaz a fogorvosom, rengeteg rossz tapasztalatom van màssal eszembe sem jutna, hogy megengedjem, hogy màs hozzàm érjen.
Kérdezö, cataflam, algoflex forte, vagy szerezz xilox vagy flektor receptet
Ezek egy kis fájdalomra jók max, nem egy éles hasogató fogfájásra.
Nem egy jó fogorvos létezik a világon.
Én is ismerek hentest.
De a fogorvos tipikusan olyan, aminél körbekérdez az ember, hogy ki tud jót ajánlani.
Akkor ha fáj a fogad, de a fogorvosod nyaral, vagy más városba ment praktizálni, vagy ne adj'isten meghal, többé nem mész fogorvoshoz?
Köszönöm szépen a válaszokat! :-) Nem szívesen"lógtam" volna melóból, de holnap délelőtt mégis megteszem, feltéve ha rendel. Ha nem, akkor másikhoz megyek még holnap.
Egyetértek a második válaszolóval, ha lehet akkor az én orvosomhoz mennék, mert benne bízok a legjobban, de ha mégse rendelne néztem másik orvost, muszáj lesz elmenni holnap, ez mégse várhat hétfőig. Addig meg fájdalom csillapítót szedek...
(Az meg hogy mi fáj és mi NEM fáj azt majd én eldöntöm)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!