Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Gonorhea lehetséges még?

Gonorhea lehetséges még?

Figyelt kérdés
Tavaly óta(október november) prosztata gyulladása küzdök, amit antibiotikummal krzelbek az orvosok. Ugysncsak tavaly decemberben egy hölgy orálisan ki elégített óvszer nélkül. Elvegeztem std teszteket kiveve a gonorrheat. A prosztata valadekbol egyszer sem jött ki chlamydia vagy mas klyen nemi betegségre utaló fertőzés. Az lenne a kerdesem a gonorhea lehetősége fenn al még? Mivel eszre vettem hogy önkielégítés után, nedves zsepibe töröltem. Es ra 2 3 nalra ra meg sargul. Ez normális vagy van ókom az aggodalomra?
2019. júl. 20. 15:15
 1/5 A kérdező kommentje:
Lanny voltam de 1 2x akkor is ovszerrel, egyszwr gortenf hogy oralisan ki elégített óvszer nélkül...
2019. júl. 20. 15:30
 2/5 anonim ***** válasza:
Biztos az! Látszik, hogy az agyad is megtámadta!
2019. júl. 20. 15:33
 3/5 anonim ***** válasza:
Ez milyen nyelven van?
2019. júl. 20. 16:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Telefonon irtam, el nézést a helyesírási hibákért.
2019. júl. 20. 17:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Mi itt neked ezt nem tudjuk megmondani. Menj el orvoshoz, ha kell magánban is. Legközelebb pedig figyelh már oda,hogy kivel vagy együtt.
2019. aug. 12. 23:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!