Nyáron, mikor több időt vagyok egyedül, fura vizelési inger jön rám, többi lent (? )
Ismerem magam, hajlamos vagyok betegségek bebeszélésére magamnak, és azt is tudom hogy emiatt sok minden fejben dől el számomra, viszont most is, és volt már rá példa nyári szünetekben, hogy fura vizelési inger van bennem, ami a vizelés után nemsokkal újra előjön. Iskola időben, valamint nyári táborokban nincs ilyen problémám (volt hogy a nyári szünetben mikor itthon voltam volt, és mikor táborban voltam nemvolt).
Naponta kb. másfél litert iszok, és 5x vagyok vizelni kb, de az inger nagyjából állandó. Éjszaka ha fel is ébredek nemkell annyira vizelnem hogy kimenjek, simán visszatudok aludni.
Most dolgozom, de semmi feladatom, és így van "időm" kattogni ezen és erre gondolni.
Szerintetek is csak valami stresszel és ráizguláson alapuló fejben eldőlő dologról van szó esetemben, valamint tudtok valami megoldást és segítséget tanácsolni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!