(Nemi betegség) Valakinek volt már hasonló problémája? Részletek lent.
Egyszer közösülés után arra lettem figyelmes, hogy kisebb piros foltok vannak a péniszemen, a makk alatt közvetlenül. Kicsit hámlott a bőr is körülöttük, de nem fájtak, azt hittem egy egyszerű seb vagy száraz bőr, akkor éppen eléggé kiszáradtam mindenfelé. Ez kb. egy hete volt.
Mivel nem voltak nagy méretűek és nem is fájt, figyelmen kívül hagytam, azonban a kíváncsiság erőt vett rajtam és kb. 2 nap múlva rákerestem, hogy mégis mi lehet ez. Az összes keresési eredmény egybehangzóan állítja, hogy gyulladás okozhatja és nemibeteg szakrendeléshez kell fordulni.
Én annak rendje és módja szerint beparáztam, természetesen bejelentkeztem kivizsgálásra (2 hetet kell várnom), de azóta ezek a "sérülések" begyógyulni látszanak. A méretük 2-3 nap alatt lecsökkent, sokkal kevésbé pirosak. Eddig se voltak nagyok (együtt kb. 3x5-6 mm volt a felszínük), most már szinte alig láthatóak, de én továbbra is félek, hogy valami komolyabb van a háttérben.
Valakinek volt már ilyen problémája? Mekkora volt nála az elváltozás? Mit mondtak a doktornál? Kapott valami komolyabb gyógyszert? (nem vagyok gyógyszerellenes, csak érdekel)
Ps.: Előtte volt egy komolyabb légúti betegségem amire antibiotikumot kaptam, az immunrendszert gondolom legyengíthette.
Köszönöm a választ :)
Félreértés ne essék, nem attól parázok, hogy orvos és rá kell néznie, stb stb, hanem attól, hogy egy egyszerű sebnek vagy száraz bőrnek hittem és lehet komolyabb dolog áll a háttérben. Épp emiatt a páromat is féltem, talán jobban is mint magamat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!