Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Segítség! Anyajegyszerű...

Segítség! Anyajegyszerű pattanások a péniszem feletti bőrön?

Figyelt kérdés

A múltkorjában szex előtt épp epiláltam a péniszem melletti környéket. A probléma az, hogy mindezt egy új de egyszerhasználatos borotvával tettem... vágás közben arra lettem figyelmes hogy több helyen feljött a bőr és vérzett, mintha “kihúztam volna a borotvával a szőrhagymát” vagy nem tudom...

Azóta másfél hónap telt el és ezek a kis barna pattanásszerű “bogyók” vagy fogalmam sincs mi ez még mindig ott vannak

Fogalmam sincs hogy mi is ez pontosan, vagy érdemes-e félnem ettől

21/F

2019. jún. 21. 12:58
 1/1 Juliusz48 ***** válasza:
A pénisz optikai tuningjánál könnyen előfordul, hogy az arcnál lazább bőr megfeszítésével a szőrt mélyebben vágod le, ami elernyedve mélyebben visszahúzódik. A bőr megsérült felhámának van ideje gyógyulni, amivel befelé növő szőr alakulhat ki. Valószínűleg ezek okozzák a furcsa bogyókat. Ha mindenképpen kopaszítani akarod azt amit a természet nem vett el a szőrzetedből az evolúció során valamilyen meggondolásból, talán nem a borotvát kéne választani.
2019. jún. 29. 08:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!