Ez szemölcs vagy mi lehet?
Figyelt kérdés
A lábamon egy szemölcs szerűségből fekete szőr nőt ki...most vettem észre 2-3napja(a szőrzetem nem fekete-hajam világos barna). Ez mi lehet,gond van? Menjek bőrorvoshoz? Jah és még 1kérdés: A hátom tele van szemölcsökkel kb ugy 18-30 közt... Nem terjed szóval nincs minnél több és több.Mivel lehet leszáritani őket,vagy esetleg leszedetni az orvossal(ha az orvos leszedi ugye nem okoz rákos-mert tudok aki pont azért kapot bőrrákot,mivel orvos leszedte neki.2010. júl. 8. 19:02
1/4 anonim 

válasza:

ha nem akarod a dokit,akkor vegyél ilyet, én szedtem már le ilyen szerrel. DE bőrgyógyász is vett már le. annak jó nagy hege maradt, ennek a szernek meg semmi. de bördokihoz érdemes lenn elmenni,mert ez nem túl természetes, hogy így szaporodik a hátadon.
2/4 anonim 

válasza:

Wartnerrel ck kézről és lábról szabad,ajánlott szemölcsöt lefagyaszani
3/4 anonim válasza:
Anyukámnak is tele van a háta szemölccsel, állítólag ez valami betegség, amiit komolyan kell venni, mert még rákot is okozhat! Ő neki már kiskora óta ott van és nagyon csúnya, de ha leműtetné, abba bele is halhatna, úgyhogy inkább hagyja! Szerintem te se piszkáld sokat, mert ő neki is eleinte csak pár volt, aztán ahogy kiskorában napozott, valahogy egyre több lett és most szinte az egész hátán van, több, mint száz és ezt azóta is viselnie kell, egészen élete végéig! Nem biztos, hogy ugyanarról beszélünk, de ha mégis, akkor ez valami komoly dolog!
4/4 anonim 

válasza:

Utolsó!
Te nem a szeplőkről beszélsz, meg az anyajegyekről? Mert a napozás ,ezeket hozza elő. Olyat még nem hallottam, hogy napozástól szemölcsök jöttek volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!