Miért van hogy a fitymát nemtudom a makk mögé húzni? Esetleg van rá megoldás?
Fitymaszűkület a neve. Kisebb műtéttel orvosolható.
És erősen ajánlott is.
Mindenképpen orvost javaslok. Meddővé is tehet, emelett kihathat a szexuális életedre. Nem kell szégyelni. Senki nem fog kinevetni, és sokat segítesz magadon.
#1 Vagyok.
Egyetértek az előttem szólókkal. Fitymaszűkület lesz ez. És mindenképpen orvost javasolnék én is. Méghozzá minél előbb! Ezt nem lehet másképpen megoldani, ráadásul valóban, akár meddővé is tehet, a szexuális életed meg egy katasztrófa lesz.
Az egész műtét alig pár perc, nem fáj mert érzéstelenítenek és végleges megoldást nyújt.
Kifogom írni kérdésbe. Ha hasznos választ adok, mért pontoznak le, és miért pontoznak fel, ha húlyeséget írok?
Komolyan ennyi ....e van? :)
1 voltam.
A műtét lehet hogy pár perc és érzéstelenítenek, de a felépülés az fájdalmas, kellemetlen, és több hétig is eltart mire a seb begyógyul rendesen. Csak ezt szeretik kihagyni a körülmetélést oly boldogan ajánlók.
Ja és nem tesz meddővé a fitymaszűkület.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!