Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Ha a telefonom a zsebemben...

Ha a telefonom a zsebemben van, az tényleg ártalmas a heréknek?

Figyelt kérdés
19 vagyok, néha fájni szokott a herém, lehet hogy a telefonom miatt van?
2019. máj. 28. 18:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Attól biztos hogy nem .
2019. máj. 28. 19:08
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem arról szólt a dolog,hogy az heréknek ártalmas,hanem a spermiumokra hat károsan .
2019. máj. 28. 22:24
 3/3 anonim ***** válasza:
Azt mondják hogy nem egészséges, fájni az miatt nem gondolom legalább is én pl ilyet nem tapasztaltam, nálam nyáron elő fordul hogy ha épp fürdő boxer van rajtam és nem vízbe vagyok, fürdő boxernak nincs zsebe, be teszem elő a telefonom a fürdő boxerba közvetlenül a heréim és a pénisz mellett van, nyilván nem egész nap csak ha épp úgy van, sőt volt olyan biciklizés közbe zsebes gatyába voltam, ki eset a zsebéből ősze tör azóta biciklizés közbe is be a gatyába a telefonom, olyankor nem pont ott van lejjebb teszem rá ülök.
2024. máj. 14. 03:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!