Kaposvári Kaposi Mór Kórház andrológia osztályáról vélemény?
Nekem leszedtek ott egy anyajegyet. Azután sokáig nem tudtam lábra állni. Az orvos azt mondta hogy menjek és szétszakadt a varratom. Most van egy heg a sebem alatt.
Néha szokott fájni. Egyszóval: az orvos elcseszte a műtétet.
Menj inkább magánklinikára igaz hogy ott drága de sokkal jobban megcsinálják.
Az andrológiát nem ismerem, nekem az urológiával volt tapasztalatom. A sok várakozáson kívül nem volt velük problémám.
Egy ismerősömnek a szemét műtötték hályoggal. Személyesen a főorvos. Nem sikerült tökéletesen, egy kicsit többet "hámozott" le a kelleténél. Sokáig szúrt és könnyezett neki. De fél év elmúltával már csak néha szúr neki, és jól lát. Valószínűleg jobb lett volna, ha egy fiatal, biztosabb kezű orvos csinálja. De azok nem vállalták a szűk pupillája miatt. Másoknak egy-két nap alatt gyógyult. De végül is már rendben van, kisebb zökkenővel, de sikeres volt a műtét.
Egyébként szerencse kérdése is. Minden kórházban történnek hibák, és minden orvosnak vannak jobb és rosszabb napjai.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!