Merevedéskor fáj a péniszem. Mitől lehet?
Figyelt kérdés
Elélvezéskor éles hasító fájdalmat érzek.Még a fejem is hasogat olyankor.Mi a fene lehet ez?2019. máj. 5. 20:43
1/5 anonim válasza:
fitymaszűkület? mondjuk az nem okoz fejfájást
2/5 A kérdező kommentje:
Nem ,fitymaszűkűletem nincs az biztos.
2019. máj. 5. 20:53
3/5 anonim válasza:
Prosztatagyulladás?
Mivel olyankor az összerándul, és a gyulladás egyébként tünetmentes is lehet.
4/5 anonim válasza:
Hol érzed az éles fájdalmat a fejeden kívül? Tudom, hogy közhelyes minden kérdésre orvost javasolni, de szerintem soha nem normális, ha éles fájdalmat érzel, főleg nem, ha elélvezéskor. Szóval, ha ez a probléma fennáll, én megkérdezném egy profi véleményét is élőben.
A maszturbációtól való fejhasogatást egyébként én is ismerem, de nem tudom az okát, csak azt, hogy nálam a fronttal függ össze, amikor eleve fáj a fejem. Furcsa.
5/5 anonim válasza:
#4 nekem is csak jobban fáj a fejem ha front környékén van orgazmusom (26L). lehet vérnyomással függ össze?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!