Kezdőoldal » Egészség » Férfiak egészsége » Piros folt a makk peremén, a...

Piros folt a makk peremén, a húgycső nyílásnál és a fitymaféknél. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

3 hónapra kaptam időpontot az urulogushoz, másképp lehetetlen bekerülni, mert az idősek már nagyon korán elviszik az összes helyet.

Lényeg: piros folt a makk peremén, merev állapotban kis pöttyök is láthatóak, a húgycső nyílás körül piros a bőr, illetve a fitymaféknél is, mintha be lenne gyulladva.

Eddigi önkezelésem:

1. Mivel az elején rettenetesen viszketett kamillás borogatást tettem rá, ettől elmúlt a viszketés, de a pirosság mindenhol maradt.

2. Canesten krém, nem igazán használt. Azt gondoltam hogy gomba és azért.

3. Betadinde, gondoltam valami back, nem használt

4. Neogranormon, semmi

Nem tudom mi lehet. Az orvoshoz egyszerűen nem tudok bekerülni. Nem értem akkor miért nincs több orvos ha ennyi beteg van...

2019. máj. 4. 09:06
 1/1 anonim ***** válasza:
Bor- es nemibeteg gondozoba mennek, betalo nem kell. Maganba nincs lehetoseged menni? Ez a harom honap egy vicc.
2019. máj. 13. 00:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!